KAJIAN

  • 70% wanita di Malaysia (terutamanya Melayu) mengutamakan pakaian dan hiasan rumah daripada penjagaan badan.
  • 65% wanita di Malaysia cepat kelihatan tua ketika berumur meningkat 40 tahun.
  • 90% wanita di Malaysia akan mula gelisah dan sedar apabila kekasih , tunang, suami mereka beralih kepada wanita lain.
  • Wanita menganggap payudara ( buah dada ) adalah anugerah yang tidak perlu dibesarkan, dan membiarkan begitu sahaja (kecil).
  • Wanita yang mempunyai anak, payudara mereka cepat layu atau kendur atau lisut apabila tidak dijaga.
  • Wanita sedar bahawa semua lelaki sangat suka akan kecantikan payudara tetapi mereka MALAS dan TIDAK mahu menjaganya dengan baik.
produk sendayu tinggi, set bersalin sendayu tinggi, produk kesihatan lelaki sendayu tinggi, sendayu tinggi malaysia, sendayu tinggi kosmetik, slimming set sendayu tinggi, produk kecantikan sendayu tinggi, usahawan sendayu tinggi, bengkung sendayu tinggi, payudara, payudara montok, sendayu tinggi, produk sendayu tinggi, sendayu tinggi malaysia, sendayu tinggi product, sendayu tinggi sdn bhd, sendayu, set bersalin sendayu tinggi, wanita, majallah wanita, resipi,
Nota Untuk Pn Rozita.
Sendayu Tinggi
Sendayu tinggi kosmetik
Produk Sendayu Tinggi
produk sendayu tinggi, set bersalin sendayu tinggi, produk kesihatan lelaki sendayu tinggi, sendayu tinggi malaysia, sendayu tinggi kosmetik, slimming set sendayu tinggi, produk kecantikan sendayu tinggi, usahawan sendayu tinggi, bengkung sendayu tinggi, payudara, payudara montok, sendayu tinggi, produk sendayu tinggi, sendayu tinggi malaysia, sendayu tinggi product, sendayu tinggi sdn bhd, sendayu, set bersalin sendayu tinggi, wanita, majallah wanita, resipi,
Sebagai Wanita Anda Tentu Inginkan Buah Dada Yang Montok, Dan Besar....
Anda sebagai wanita ingin mempunyai payudara yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai payudara yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz payudara anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.
Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. "Payudara mestilah WOW...!!" barulah lelaki akan tewas dengan anda.
SEBAGAI WANITA,
ANDA TENTU INGINKAN:

  • Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang membuat suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
  • Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab ANDA kelihatan begitu muda.
  • Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
  • Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
  • Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, tegang dan mantap.
  • Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai jaga tubuh badan anda.
Testimoni
Pelanggan Yang PuasHati
"Payudara saya sekarang bertambah besar dan pejal. Terima Kasih banyak-banyak."


"Saya telah menggunakan breastpump selama 2 bulan dan saya sangat puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini.... Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan."


"Saya rasa bra saya semakin ketat setelah 15 hari menggunakan breast pump ni... Saya rasa sungguh gembira."


Puan Nora, Kuala Lumpur
Puan Ana, Johor
Cik Atikah, Sabah


Next Page
Soalan-soalan Yang selalu Ditanya.
Berikut adalah soalan-soalan yang selalu ditanya oleh pengunjung laman web ini.

1. Adakah produk ini berkesan?
Ya, produk ini memang berkesan. Kami telah ada ramai pelanggan yang telah menggunakan breast pump di Malaysia. Breast Pump juga di jual di UK, USA, Indonesia, Singapura, China dan banyak negara lain di seluruh dunia. Ramai pelanggan kami telah mencuba berbagai-bagai krim dan tidak mendapat hasil yang membanggakan. Tapi setelah menggunakan krim dan ves breast pump, hampir kesemua pelanggan amat berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi. Selain dari keadah mengurut, breast pump adalah keadah tradisional yang di syorkan oleh majallah MIDI keluaran november 08 sebagai alat untuk membesarkan dan menaikkan payudara yang jatuh.

2. Bagaimana saya ingin membeli produk anda. Ada tak agen di tempat saya?
Produk kami hanya dijual secara online. Perniagaan online telah mula mendapat tempat di hati rakyat Malaysia kerana ia mudah, menjimatkan dan peribadi. Dengan menjual secara online saya telah dapat menjimatkan kos pengendalian saya dan dapat memberi kepada anda harga yang jauh lebih murah dari pasaran. Bayangkan sewa untuk pejabat, kos iklan, kos untuk agen dan lain-lain kos. Produk akan kami hantar pada anda dengan poslaju. Kami ada bukti penghantaran dan pelanggan juga ada bukti penerimaan.

3. Apa jaminan anda produk akan sampai kepada saya?
Saya telah menghabiskan masa yang amat banyak untuk membina laman web yang sebegini. Anda boleh check di www.register.com dan anda akan dapati yang web ini didaftarkan atas nama saya. mohd sukor abd rahman. Saya ada akaun tetap dengan poslaju malaysia. Hanya mereka yang serius dan banyak membuat penghantaran sahaja yang boleh membuka akaun dengan poslaju malaysia. Lagipun saya ada alamat pejabat jika anda ingin membeli terus dari saya. Jaminan saya produk pasti sampai. Poslaju mengkehendaki anda mengesahkan bukti penerimaan. Ini no Akaun poslaju saya.- 8800211914. Anda boleh talipon poslaju dan tanya siapa pemilik akaun ini. Kami juga telah setahun lebih membuat iklan di majallah misteri. Jika kami menipu tentu iklan kami tidak akan di terima mereka.

4. Kenapa nama web site anda sendayu tinggi. Adakah ini produk sendayu tinggi?
Semasa saya mula-mula ingin mendaftarkan nama untuk web site saya, saya tercari-cari satu perkataan yang ramai orang akan cari pada masa hadapan. Bayangkan anda ada kedai di KLCC. Nama web ini sendayutinggi .com seolah-olah saya ada kedai di KLCC. Anda pun boleh daftarkan web site anda malaysia.com atau natasya.com atau gamat.com atau wanita2u.com. Tapi saya yakin nama-nama web ini telah pun berpunya. Ini juga adalah satu cara teknik pemasaran internet. Bila anda cari produk sendayu tinggi tentu anda dapati web site sendayu tinggi ini yang paling atas.

5. Berapa lama produk akan sampai pada saya?
Kebiasaannya jika anda pesan hari ini sebelum pukul 3.30 petang dan anda berada di kuala lumpur atau petaling jaya atau di bandar-bandar besar anda akan dapat produk pada keesokkan harinya. ( Hari berkerja). Bayangkan anda bankin pada pukul 3.00 petang dan dapat barang esok pada pukul 10 pagi. Kurang dari 24jam. Ini boleh berlaku jika anda di KL atau PJ. Paling lama pun hanya 3 hari. Hari pertama anda bankin, esok dan lusanya anda terima barang. Buat pengetahuan anda poslaju memang cekap untuk membuat penghantaran ke setiap ceruk dan pelusuk di Malaysia ni. Ini bukan jaminan saya tapi jaminan poslaju sebagai syarikat penghantar barang No 1 Negara.

6. Adakah saiz cup sesuai dengan payudara saya?
Saya akan beri anda 3 cup. Cup pertama untuk payudara saiz a-b. Cup kedua untuk saiz payudara b-c. Cup ketiga untuk saiz payudara c-d. Jaminan saya jika cup yang paling besar masih kecil untuk payudara anda, pulangkan produk pada saya dan saya akan pulangkan duit anda. Setakat ini setelah 6 bulan beroperasi saya hanya ada seorang pelanggan yang memulangkan produk kerana saiz badan beliau tidak membolehkan beliau menggunakan breast pump.

7. Bagaimana saya ingin membeli?
Pembelian hanya secara online atau datang terus ke pejabat kami. Untuk pembelian online anda di kehendaki bankin ke akaun maybank salmi bte abu bakar. no akaun 155126972823. Selepas bankin sms nama dan alamat, jumlah bankin, masa bankin pada saya. Simpan bukti bankin jika diperlukan. Saya akan check di internet banking. Produk akan dihantar setelah saya sahkan duit berada di dalam akaun saya.

Penting : Setelah anda sms alamat dan lain-lain detail, anda akan menerima pengesahan pesanan dari saya, yang mengatakan pesanan telah di terima dan penghantaran akan di buat secepat mungkin. Jika anda tidak menerima pengesahan ini dalam masa 2 jam sila hubungi saya kembali. Kebiasaan "confirmation" akan dibuat dalam masa 30 minit sahaja.

8. Sampai bila harga promosi RM250?
Sehingga stock masih ada. Harga promosi mungkin ditamatkan sekiranya kos saya untuk mengimport produk ini meningkat atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.


11. Saya ingin tahu lebih lanjut?
Harap teruskan pembacaan anda pada muka seterusnya. Baca Lagi.
9. Kawan saya kata breast pump ni UK Design, apa yang special berbanding pump dari China?
Lihat perbandingan tepi cup. Lihat pump mana yang lebih canggih.
Lihat Pump mana yang lebih berkuasa.
Tepi getah, akan jadi keras atau rosak dengan peredaran masa.
Tepi moulding terus dengan cup. Tak akan rosak sehingga bertahun-tahun. Moulding canggih dan lebih senang untuk dibersihkan.
Pump jenis bulp, tangan akan cepat penat, kena press banyak kali berbanding pump dari UK yg gunakan kuasa jari dan tarik 3 kali sahaja sudah cukup. Tangan tak letih.
Dapatkan Harga Promosi RM250, Biasa Di Pasaran RM350
PAYUDARA MONTOK PASTI MENJADI KENYATAAN MEMBUAT ANDA LEBIH BERKEYAKINAN.
Copyright 2007-2009, Ati Tech - Semua hakcipta adalah terpelihara.
Utama  l   Video   l   Produk   l   Testimoni Dari UK   l   Buy NOW
1
Utama
Produk Payudara Terunggul
Video Produk Payudara
Testimoni Pengguna
Harga PrOmOSI.
1
10. Saya tinggal di sabah (selain dari negeri sembilan). Anda ada ajen di sini?
Buat masa ini kami sedang dalam proses untuk melantik ajen di seluruh malaysia, yang mempunyai ruang pamiran atau kedai. Jika anda berminat untuk menjadi ajen di kawasan anda, sila hubungi kami. Sehingga kami melantik agen, pembelian hanya secara penghantaran dengan poslaju.